Kunderne siger

Proceskrukken og facilitering

Charlotte skaber en varm, innovativ og faglig kompetent sparring og rådgivning til udvikling af vores ledelsesteam. Vi kan varmt anbefale Charlotte – hun mestre balancen mellem at sætte retning, byde kompetent ind og samtidig give os plads til indbyrdes dialog og sparring.

Vi var så heldige at være de første der fik mulighed for, at afprøve Charlottes nye geniale koncept: Proceskrukken.
Med udgangspunkt i et formøde, udarbejdede hun en velkomponeret drejebog der guidede os gennem en udviklingsdag i ledelsesteamet – drejebogen kom sammen med proceskrukken som indeholdt spændende materialer og introduktionsbreve til hver proces vi skulle igennem i løbet af dagen. Det fungerede super godt og var både inspirerende, udviklende og en unik mulighed for at få arbejdsro i teamet. Efterfølgende havde vi en dag sammen med Charlotte, hvor hun ledte os gennem og hjalp os med, at samle op på indhold, pointer og beslutninger.

Anette Lykke
Distriktsleder
Distrikt Hedegården

“Det er Charlottes fortjeneste, at vores ledere har fået så god og kvalitativ en uddannelse.
Uden hende var forløbene ikke blevet så fremragende.
Charlottes store faglige viden og eminente didaktiske kunnen gør, at både udviklings- og uddannelsesforløb får kant og bringer deltagerne markant videre.
Hvis man vil have modspil og kvalificeret hjælp, så er Charlotte en fremragende sparringspartner.”

Lotte Aabye
Afsnitsleder i Center for skoler og institutioner
Ballerup Kommune

 

Charlotte Eli har afholdt temadag for personalet på julemærkehjemmet Kildemose om den ” Motiverende samtale” Charlotte var super velforberedt og der var dagen igennem en rigtig god og levende vekselvirkning mellem små teoretiske oplæg og øvelser med refleksion.

Charlotte er en dygtig inspirerende foredragsholder, der også er optaget af at metoderne kan anvendes i praksis. Alle medarbejdere har givet udtryk for lyst og motivation til at udvikle og arbejde med de nye metoder.

Vi har været utrolig glade for samarbejdet med Charlotte og glæder os til opfølgning af temadagen.

Lene Schou, Forstander
Julemærkehjemmet Kildemose, Kildemosevej 15, 3310 Ølsted. 

 

Mage til engageret, vidende, levende og empatisk underviser skal man lede længe efter. Jeg har haft Charlotte Eli som underviser på Pædagogisk diplomuddannelse i faget kommunikation. En underviser som virkelig walks the talk – hun underviser i kommunikation, og hun praktiserer kommunikation i bedste forstand! Charlotte er en særdeles inspirerende underviser med et højt teoretisk niveau, som hun elegant kobler med både elevernes faglige praksis og med her-og-nu-situationer. Hun styrer gruppeprocesser sikkert og skaber en intens og tryg gruppedynamik.”

“Som opgavevejleder har jeg endvidere oplevet Charlotte som meget empatisk og stadig med fuldt fokus på det faglige. Jeg havde en oplevelse af at få optimal støtte og sparring til at udfolde mit fulde potentiale.”

Mette, Willén, Karrierrekonsulent Frie Funktinære.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CharlotteKunderne siger